Național Cultură Religie Ultima oră
Viața ca o jertfă. Mitropolitul Visarion Puiu, comemorat la 60 de ani de la trecerea la cele veșnice
Viața ca o jertfă. Mitropolitul Visarion Puiu, comemorat la 60 de ani de la trecerea la cele veșnice
23/02/2024 ⋅ 0 comentarii

La împlinirea a şase decenii de la trecerea la cele veşnice a marelui mitropolit şi patriot român Visarion Puiu (1879-1964), marţi, 27 februarie, orele 17.00, Biblioteca Sfântului Sinod în colaborare cu Asociaţia "Visarion Puiu" va organiza o expoziţie de fotografii, documente şi publicaţii deschisă publicului timp de o săptămână.

În cadrul manifestării, parte integrantă a Zilelor "Mitropolit Visarion Puiu", ediţia a XXVIII-a, desfăşurată în mai multe localităţi din ţară, va conferenţia col. (r) Dumitru Stavarache, preşedinte de onoare al Asociaţiei "Visarion Puiu" şi reputat istoric militar care a publicat numeroase lucrări şi studii dedicate mitropolitului comemorat.

Evenimentul se desfăşoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la sediul Bibliotecii Sfântului Sinod (str. Mitropolit Antim Ivireanul nr. 29, sector 4, Bucureşti).

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.