Național Din Arad Ultima oră Externe
Dansatorii arădeni Andreea și Patrik Haizăr, la un pas de podiumul competiției internaționale LYON FRENCH OPEN 2024
Dansatorii arădeni Andreea și Patrik Haizăr, la un pas de podiumul competiției internaționale LYON FRENCH OPEN 2024
21/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Weekendul trecut, pe ringul de dans din Franța, s-au întrecut o parte dintre cele mai bune perechi de dansatori din lume, printre care și dansatorii arădeni Andreea și Patrik Haizăr. 

După un maraton de trei runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în finala competiției internaționale LYON FRENCH OPEN 2024, la categoria WDSF Senior 1 Latino.

Au câștigat locul 3 la Paso Doble și Jive, iar la Cha Cha Cha și Rumba locul 4.

În clasamentul final dansatorii arădeni au fost la doar un pas de podium, câștigând locul 4 din 18 perechi participante din 8 țări.

„Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad  cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gandurile bune și încurajări. Continuăm să fim un exemplu viu pentru comunitate, pentru sportivii noștri și pentru actuala și viitoarele generații de dansatori arădeni”, a spus Patrik Haizăr.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.