Național Din Arad Social Sănătate Life Ultima oră
Mihai Neșu împlinește astăzi 41 de ani. ”Cea mai mare bucurie: să continue Complexul Sf. Nectarie pentru copii și adulți cu dizabilități”
Mihai Neșu împlinește astăzi 41 de ani. ”Cea mai mare bucurie: să continue Complexul Sf. Nectarie pentru copii și adulți cu dizabilități”
19/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Fostul fostbalist Mihai Neșu împlinește astăzi 41 de ani. Fie că vorbim de zilele aniversare de la împlinirea a 37, 38, 39, 40 sau 41 de ani, mesajul lui Mihai Neșu rămâne același: ”Nu vreau nimic pentru mine. Îmi doresc ceva pentru copiii cu dizabilități”

 De data aceasta, nu îngerul copiilor cu dizabilități ne transmite aceste mesaj, ci cei care îi sunt alături zi de zi, la Fundația Mihai Neșu, în înfăptuirea celui mai mare vis al fostului fotbalist: construirea Complexului de recuperare pentru copii si adulti cu dizabilitati neuromotorii ”Sf. Nectarie”. 

„La mulți ani celui care iubește,  dăruiește și aduce cele mai bune sentimente în jurul lui! Suntem extrem de recunoscători sa ne petrecem zilele alături de Mihai Nesu, un ocean de blândețe!  Dumnezeu sa îți poarte de grija și sa îți ducă visele la îndeplinire!  Cei care doriți sa ii faceți un mic cadou puteți dona în contul fundatiei online, AICI. 

Pentru el, care își petrece fiecare zi pe santier, care visează și noaptea la lucrările de pe santier, asta e acum cea mai mare bucurie: sa continue Complexul de recuperare Sf Nectarie pt copii și adulți cu dizabilități.   Mulți ani binecuvântați! Te iubim Mihai!”, este mesajul celor de la Fundația Mihai Neșu. 


Foto: Mihai Nesu Foundation


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.