Național Cultură Ultima oră
Muzica ne unește și ne face mai buni. Alexandru Tomescu, concert online la împlinirea a 23 de ani de la înființarea Radio România Muzical
Muzica ne unește și ne face mai buni. Alexandru Tomescu, concert online la împlinirea a 23 de ani de la înființarea Radio România Muzical
20/03/2020 ⋅ 0 comentarii

”De ziua noastră, ne-am gândit că vă e dor să-i vedeți pe muzicienii pe care-i iubim cu toții și care, în această perioadă, nu mai pot fi admirați în concerte live. Așa că i-am rugat ca, de ziua noastră, să susțină mini-recitaluri live pe facebook. Pentru că muzica ne unește și ne face mai buni”, a anunțat Radio România Muzical.

Unul dintre concertele aniversare, susținute online, aparține violonistului Alexandru Tomescu. Astfel, marţi, 24 martie 2020, ora 19:00, avem șansa de a ne întâlni în muzică și, de ce nu, a ne schimba în bine.

”Saptamana viitoare - concert! 

Nici nu va puteti inchpui cat de bucuros am fost de acest semn de normalitate! Viata fara concerte la orizont este … fara sens ! Ma antrenez, exersez, dar intr-un fel e ca pe o bicicleta fara lant. 

Este vorba despre aniversarea de 23 de ani a postului de Radio Romania Muzical. 

Bineinteles, fiind un concert in aceste vremuri virusate, va fi on-line, live aici pe FB. 

Asadar, ne reintalnim marti 24 martie, ora 19 🙂 Pe curand! #Romaniamuzical #23ani #staiacasa”, a scris Alexandru Tomescu pe pagina de socializare. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.