Național Social Ultima oră
Moment de reculegere în memoria lui Alexei Navalnîi, înaintea meciului FCU Craiova – CFR Cluj
Moment de reculegere în memoria lui Alexei Navalnîi, înaintea meciului FCU Craiova – CFR Cluj
17/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Moment emoționant în această seară, pe Oblemenco, înaintea meciului FCU Craiova – CFR Cluj, unde a fost ținut un moment de reculegere în memoria lui Alexei Navalnîi.

Cel care a cerut acest moment de reculegere a fost Adrian Mititelu, patronul FCU, care, de altfel, impresionat de lupta lui Navalnîi pentru democrație, a postat și un mesaj pe pagina de socializare.

„Respect etern pentru Alexei Navalnîi! Dumnezeu sa l odihneasca! A plecat dintre noi om deosebit,un exemplu de CURAJ,DEMNITATE SI PATRIOTISM! Sacrificiul lui nu trebuie sa fie dat uitarii,lumea occidentala trebuie sa i cinsteasca memoria acestui martir al secolului XXl. 

Sacrificiul lui Alexei Navalnii,Boris Nemtov ,si a altor mii de patrioti rusi ,elimnati de regimul odios, obliga lumea occidentala sa nu dea inapoi in disputa cu Moscova.

Noi toti,cei  care traim in lumea libera ,dincolo de neajunsuri si nemultumiri de tot felul,trebuie sa constientizam ca suntem norocosi,spre deosebire de poporul rus, care inca nu a reusit sa scape din ghearele tiraniei,desi au trecu 107 de cand se afla sub jugul terorii!

Romani,bucurati -va de libertate,unii dintre noi,nici nu stim cat de valoroasa este,doar atunci cand nu o avem  o pretuim cu adevarat! Daca vrem so pastram trebuie sa fim vigilenti si responsabili!”, a scris patronul FCU pe Facebook. 

Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Putin, a murit în condiții misterioase, vineri, 16 februarie. 


Foto: playsport.roRedacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.