Național Ultima oră
Ana Andreea Beatrice a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Lupte, pentru al treilea an consecutiv!
Ana Andreea Beatrice a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Lupte, pentru al treilea an consecutiv!
15/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Imnul național al României a răsunat în această seară în Sala Polivalentă din București: Ana Andreea Beatrice (55 kg) a câștigat medalia de AUR la Campionatul European de Lupte, pentru al treilea an consecutiv. 

Andreea a învins-o în finala mare pe Mariana Drăguțan (Republica Moldova), prin superioritate tehnică (11-0) și a defilat cu tricolorul în fața tuturor fanilor din Polivalentă! 

La cei 23 de ani, sportiva Clubului Steaua, descoperită la Mangalia scrie încă o pagină de istorie pentru luptele românești și aduce visul Olimpic mai aproape de realitate. Exemplu de modestie, muncă și perseverență se adună într-un nume: Ana Andreea Beatrice! 

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu a fost cel care i-a decernat medalia de aur campioanei noastre în cadrul ceremoniei de premiere. 


Foto: Federația Română de Lupte

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.