Național Ultima oră
Răzvan Arnăut a câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte de la Bucureşti. Andreea Ana s-a calificat în finala cat. 55 kg
Răzvan Arnăut a câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte de la Bucureşti. Andreea Ana s-a calificat în finala cat. 55 kg
14/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Răzvan Arnăut a câștigat medalia de bronz la cat. 60 kg, stilul greco-roman, miercuri, la Campionatele Europene de lupte pentru seniori de la Bucureşti, după ce l-a învins pe lituanianul Justas Petravicius.

Arnăut este medaliat cu bronz european în 2021.

Dubla campioană continentală Andreea Beatrice Ana s-a calificat, miercuri, în finala cat. 55 kg, astfel că şi-a asigurat o medalie.

Ana, care a fost şi campioană europeană şi mondială Under-23, se va bate pentru aur, joi, cu Mariana Drăguţan (Republica Moldova), fostă campioană europeană Under-23. Drăguţan, medaliată cu bronz la Europenele de seniori din 2022, a cucerit medalia de bronz la Mondialele de seniori de anul trecut.

Andreea Ana a trecut în preliminarii de bulgăroaica Sezen Behcetova Belberova, în sferturi s-a impus în faţa ucrainencei Maria Vinik, iar în semifinale a câştigat în faţa luptătoarei germane Anastasia Blayvas.

Arnăut a adus a doua medalie a României la Europenele de anul acesta, după bronzul obţinut tot la greco-romane de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg).

România participă cu 30 de sportivi la Europenele de la Bucureşti, câte 10 la fiecare stil.

Sursa: Agerpres

Foto: Federația Română de Lupte

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.