Național Ultima oră Externe
Camelia Potec, aleasă în Comitetul Executiv al Federației Europene de Natație
Camelia Potec, aleasă în Comitetul Executiv al Federației Europene de Natație
31/01/2024 ⋅ 0 comentarii

La finalul săptămânii trecute, la Atena a avut loc Congresul de Alegeri al Federației Europene de Natație la care au participat, din partea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, președintele Camelia Potec și antrenorul federal Silviu Anastase.

Cu această ocazie, Camelia Potec a fost aleasă astăzi membru în Comitetul Executiv al Federației Europene de Natație, mandat care se va desfășura între 2024 și 2028, informează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. 

Totodată, în capitala Greciei, președintele European Aquatics, Antonio Silva a fost reales în funcție pentru un nou mandat.

În ultimii doi ani, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a organizat în țara noastră trei competiții extrem de importante: Campionatul European de înot pentru juniori, Campionatul european de sărituri în apă pentru juniori (2022) și Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori (2023).

Foto: Camelia Potec


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.