Național Ultima oră Externe
Iulian Rotariu, eroul copiilor cu autism, continuă să uimească: locul II la Ultramaratornul ”Nomad Senegal 2024”
Iulian Rotariu, eroul copiilor cu autism, continuă să uimească: locul II la Ultramaratornul ”Nomad Senegal 2024”
26/01/2024 ⋅ 0 comentarii

Iulian Rotariu, cel cunoscut ca eroul copiilor cu autism, continuă să uimească! Fostul pompier botoșănean (trecut în 2023 în rezervă) a ieșit pe locul al II-lea la Ultramaratornul ”Nomad Senegal 2024”, desfăşurat în perioada 20 - 24 ianuarie.

Competiţia organizată de Canal Aventure a adunat la start 20 de concurenţi și s-a desfăşurat pe un traseu de 200 de kilometri, care trebuia parcurs în cinci etape.

Fostul pompier a terminat al doilea, în spatele francezului Bernard Dufour, după ce a parcurs cei 200 de kilometri ai cursei în 21 de ore, 20 de minute şi 15 secunde.

Iulian Rotariu a fost desemnat, potrivit Agerpres, de şase ori campion la ultramaratoanele desfăşurate în condiţii extreme. Ultima competiţie câştigată este Ultra Norway, adjudecată în vara anului 2022.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.