Național Cultură Life Ultima oră
Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani. ”Îmi întind brațele ca niște aripi și vă îmbrățișez pe toți”
Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani. ”Îmi întind brațele ca niște aripi și vă îmbrățișez pe toți”
27/01/2024 ⋅ 0 comentarii

Îndrăgitul actor Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani. Cu câteva zile înainte, actorul a transmis un mesaj emoționant prin care îi îmbrățișează pe toți cei care i-au arătat de-a lungul timpului dragoste și apreciere. 

„Nu-i timp de nostalgii. Nu inca. Imediat e 27 ianuarie. In trei zile, se invarte "contorul" si varsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei si iubirii, adica 88. Ce tare mi se potriveste! Iubirea, Prietenia, Speranta, Bucuria, sunt cuvintele pe care pretuiesc cel mai mult pe lume si nu sunt doar niste…vorbe! Am dat si am primit iubire de la voi toti,cei care imi sunteti alaturi cu gandurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o aratati si care ma umple mereu de speranta unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a va vedea in sala de spectacol sau de a va sti in fata micului ecran. Cu ani in urma, pe scena Teatrului National in spectacolul "Dulcea pasare a tineretii", ii spuneam partenerei mele Carmen Stanescu urmatoarea replica: ”Lady, am dat oamenilor mai mult decat am primit de la ei”. Astazi, eu Florin va spun celor care cititi aceste randuri: “Am dat oamenilor mult , dar am primit inzecit de la ei!” Da, da, este adevarat. Fara voi, fara aplauzele pe care mi le daruiti, fara mesajele pe care mi le scrieti, fara privirile voastre calde cand ne intalnim pe strada, as fi fost… sarac. Pentru mine, asta e adevarata bogatie. Cea mai de pret. Daca in sala de spectacol,va vad uneori de pe scena inclinandu-va in fata mea, astazi e randul meu sa ma inclin in fata voastra. Si mai vreau sa stiti ca citesc tot ce imi scrieti si ca as vrea ca timpul sa fie mai lung, ca sa va pot respunde fiecaruia in parte. Norocul meu ca sunt mare… la propriu…, ca sa imi pot intinde bratele ca niste aripi, sa va pot imbratisa pe toti. Florin”, a scris Florin Piersic pe pagina de Facebook.

La mulți ani, maestre!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.