Național Ultima oră Externe
Premieră pentru Bernadette Szocs: este favorita nr. 1 la Top 16 Europa!
Premieră pentru Bernadette Szocs: este favorita nr. 1 la Top 16 Europa!
17/01/2024 ⋅ 0 comentarii

Premieră pentru pentru jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs: este favorita nr. 1 la Top 16 Europa!

Ediția cu numărul 53 a Top 16 Europa va avea loc la finalul acestei săptămâni, pe 20 și 21 ianuarie 2024, în Elveția, la Montreaux.

 În acest an, Bernadette Szocs este, în premieră, principala favorită a competiției feminine, în timp ce Elizabeta Samara este a cincea favorită.

 “Sunt fericită că particip din nou la Top 16. Este prima dată când sunt favorita numărul unu. Este o presiune mai mare, dar de fiecare dată acest lucru m-a motivat suplimentar. Îmi doresc din toată inima să câștig această competiție. Mereu am făcut concursuri bune la Montreaux. Sunt pregătită să dau 100%”, a declarat sportiva roș-albastră pentru pagina oficială de Facebook a Clubului Steaua București.

 Bernadette Szocs a fost campioana Europa Top 16 în 2018 și mai are o medalie de argint și două de bronz. Elizabeta Samara a câștigat medalia de bronz, în 2018.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.