Național Cultură Religie Ultima oră
Peste 3.700 de colindători s-au adunat la Iași și au cântat împreună ”O, ce veste minunată”
Peste 3.700 de colindători s-au adunat la Iași și au cântat împreună ”O, ce veste minunată”
24/12/2023 ⋅ 0 comentarii

Zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului sunt frumoase cu tot ce poate cuprinde cuvântul ”frumos”, însă cu atât mai mare frumusețea când oamenii răspund cu miile unui apel făcut cu sufletul de către un preot și cântă împreună ”O, ce veste minuată”. 

„Veniţi cu colindul? O, ce veste minunată! Un minut şi treizeci şi patru de secunde pentru Fiul lui Dumnezeu şi sufletul tău”, a fost apelul pe care părintele  Dan Damaschin l-a făcut ieșenilor. Răspunsul n-a întârziat să apară, și peste Peste 3.700 de colindători, mai exact 3.724, s-au adunat la Iași, în Grădina Palas, și au cântat împreună ”O, ce veste minunată”.

Au alcătuit astfel cea mai mare ceată de colindători din țară. 

„1 minut și 34 de secunde pentru Fiul lui Dumnezeu și pentru sufletul tău, cu adevărat binecuvantate! O, CE VESTE MINUNATĂ! a răsunat în această seară din inimile a 3724 de colindători numărați pe nuci și ecusoane, a încă câteva sute doar pe îmbrățișări, a sute de mii în online și a milioane de îngeri. Este cu adevărat un record galactic de toată admirația, de mărturisire a faptului că sărbătoarea Crăciunului înseamnă că HRISTOS S-A NĂSCUT! și că ADEVĂRAT S-A NĂSCUT! PRUNCUL IISUS, FIUL lui DUMNEZEU.”, a scris Părintele Dan Damaschin pe pagina de Facebook.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.