Din Arad Life Ultima oră
Pompierii arădeni au câștigat Cupa ”1 Decembrie” la Minifotbal
Pompierii arădeni au câștigat Cupa ”1 Decembrie” la Minifotbal
15/12/2023 ⋅ 0 comentarii

Pompierii arădeni au câștigat Cupa ”1 Decembrie” la Minifotbal, eveniment organizat astăzi, 15 decembrie, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad. 

„Premergător sărbătorilor de iarnă, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, întrecerile sportive sunt acțiuni specifice ocazionate de acest eveniment. Felicitări tuturor pentru participare și pentru rezultatele obținute!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

La această competiție au participat echipe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Poliției Locale Arad, Poliției de Frontieră Arad, Batalionului 191 Infanterie Arad și Penitenciarului Arad.

La finalul competiției, clasamentul a fost următorul:

Locul I - echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad

Locul II - echipa Batalionului 191 Infanterie Arad

Locul III - echipa Penitenciarului Arad

Diplome au primit Farau Raul, pentru cel mai bun marcator; Ardelean Răzvan a fost desemnat cel mai bun portar, iar Florea David, cel mai bun jucător.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.