Național Comunicate de Presă Ultima oră
”Serbările bradului” - Romfilatelia a pus în circulație o nouă emisiune de mărci poștale
”Serbările bradului” - Romfilatelia a pus în circulație o nouă emisiune de mărci poștale
14/12/2023 ⋅ 0 comentarii

Romfilatelia a pus în circulație în circulaţie emisiunea de mărci poştale intitulată "Serbările bradului", alcătuită din două timbre, o coliţă dantelată şi un plic "prima zi".

Mărcile poştale ilustrează o căsuţă în care luminile şi bradul împodobit vor înfrumuseţa toate nopţile sărbătorilor Crăciunului şi ale Anului Nou (valoarea nominală de 1,60 lei), respectiv imaginea plină de culorile globurilor, alături de figura cu o bucurie vizibilă a micuţului care aşteaptă darurile (valoarea nominală de 22 lei).

Coliţa filatelică (cu valoarea nominală de 35 lei) prezintă o imagine inedită a copiilor ce fac ultimele aranjamente ale ornamentelor bradului, într-o ipostază în care Moşul darurilor priveşte cu încântare locul în care se pregăteşte să facă un scurt popas.

Plicul "prima zi" reuneşte imaginea fulgilor de nea cu cetina bradului, în preajma unei ferestre luminate de becurile şi globurile bradului.

Emisiunea este disponibilă din 14 decembrie în reţeaua magazinelor Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/.

Foto: Romfilatelia

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.