Național Ultima oră
În semn de solidaritate. Ministerul Apărării îi îndeamnă pe români să arboreze drapelul României
În semn de solidaritate. Ministerul Apărării îi îndeamnă pe români să arboreze drapelul României
16/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Apărării Naționale îi îndeamnă pe români să afișeze steagul României în semn de solidaritate, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituției.

"Românii au găsit mereu puterea de a răzbi în momentele dificile. Luptând împreună! Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă", se arată în mesajul ministerului.

Ministerul Apărării face apel la populație să înțeleagă și să aplice măsuri de combatere a răspândirii epidemiei de coronavirus.

"Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!", mai scrie Ministerul Apărării.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.