Național Ultima oră Externe
David Gavrilovici a primit premiul Shooting star la ediția 2023 a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică
David Gavrilovici a primit  premiul Shooting star la ediția 2023 a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică
21/11/2023 ⋅ 0 comentarii

David Gavrilovici și Vasileia-Faidra Diamanti au primit  premiul Shooting star oferit de SmartScoring la ediția 2023 a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică.

SmartScoring oferă acest premiu din 2018  gimnaștilor care inspiră atât generațiile viitoare cât și fanii acestui sport.

Multiplu medaliat european și Mondial, David Gavrilovici este un exemplu de dăruire și de pasiune. În 2022 a ratat Campionatele Mondiale și Jocurile Mondiale din cauza unei accidentări, suferind o intervenție chirurgicală la ligamentul încrucișat. 

„Absolvent al Academiei de Studii Economice, masterand la ASE la Bănci și asigurări, antrenor de gimnastică aerobică, David a vrut să demonstreze că mai are un cuvânt de spus în performanță, a revenit, a concurat la 3 probe (maximum posibile) - Trio, Grup și Dans Aerobic și a câștigat 3 medalii de argint. Felicitări David, România are nevoie de asemenea exemple!”, au scris reprezentanții Federașiei Române de Gimnastică pe pagina de socializare.

Delegaţia României a câștigat la aceste Campionate Europene 4 medalii de aur, 3 de argint şi una de bronz.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.