Național Ultima oră Externe
România a câștigat 3 medalii de bronz la Campionatele Europene de judo din Germania
România a câștigat 3 medalii de bronz la Campionatele Europene de judo din Germania
19/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Amanda Zuaznabar Torres, Alex Creţ şi Darius Georgescu au adus României trei medalii de bronz la Campionatele Europene de judo Under-23 de la Potsdam (Germania).

Cu trei medalii de bronz, câştigate de Amanda Zuaznabar Torres (cat. 63 kg), Alex Creţ (cat. 90 kg) şi Darius Georgescu (cat. +100 kg), România s-a clasat pe locul 15 în clasamentul pe medalii. Olanda a fost prima, cu 3-1-2, urmată de Georgia, 2-2-1, Ucraina, 2-2-0, etc.

România a participat la competiţie cu 14 sportivi, 6 la masculin şi 8 la feminin. Judoka Alexandru Matei a câştigat medalia de bronz anul trecut la Campionatele Europene U23 la cat. 60 kg.

La Campionatul European U23 din Potsdam – Germania au participat 310 judoka reprezentând 37 de țări, aici incluzând și echipa refugiaților (IJF Refugee Team).


Foto: Federația Română de Judo

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.