Național Ultima oră
Veteranul de război Marin Stănescu a trecut la cele veșnice la 103 ani
Veteranul de război Marin Stănescu a trecut la cele veșnice la 103 ani
16/11/2023 ⋅ 1 comentarii

Veteranul de război colonel în rezervă Marin Stănescu a trecut la cele veșnice la venerabila vârstă de 103 ani. 

Anunțul a fost făcut reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, pe pagina de socializare Veteranii Armatei României. 

„Colonelul în rezervă, Marin Stănescu, cetățeanul de onoare al orașului Vișeu de Sus, la cei 103 ani a adormit și dormind a ales să plece la cele veșnice! A fost și va rămâne în amintirea noastră un OM, un Bunic special, un Tată, un Soț și un MARE PATRIOT!! A fost și va rămâne în amintirea noastră un OM, un Bunic special, un Tată, un Soț și un MARE PATRIOT!! 

Un OM care merită toată aprecierea și tot respectul pentru tot ceea ce a dăruit și oferit pentru această țară! Un veteran la 103 ani care și-a spus povestea sa, care a luptat pe multe fronturi dar, care ne-a îndemnat "să nu facem rău celorlalți, să nu întoarcem arma împotriva semenilor noștri pentru că și ei sunt tot oameni". "Războiul nu este bun!". 

Multe povești de viață a avut de transmis, multe sfaturi utile generațiilor actuale. Istoria a fost scrisă de astfel de oameni!”, este mesajul camarazilor săi, preluat de la domnul Lucian Isaicu.

Priveghiul a avut loc joi, 16 noiembrie 2023, la Capela Cimitirului Romano Catolic din Zipzerai, Vișeul de Sus, Maramureș, iar vineri, 17 noiembrie, orele 13:00, va fi înmormântat cu onoruri militare.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Foto: Lucian Isaicu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

18.11.2023 20:04
Miritescu Claudia
Sunt nepoata defunctului și Va mulțumesc pentru postare si interes rugamintea este sa mentionati sursa foto si text: Lucian Isaicu
Acestea au fost preluate de Veterani de pe pagina sa de Facebook.
Multumesc frumos 🙏🖤😔