Național Ultima oră
Veteranul de război Victor Mănăilă, înconjurat de militari și toți cei dragi la centenar
Veteranul de război Victor Mănăilă, înconjurat de militari și toți cei dragi la centenar
16/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război Victor Mănăilă, originar din comuna Roești, județul Vâlcea, și aflat în prezent în comuna Bradu, județul Argeș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. 

Cu prilejul centenarului, în data de 10 noiembrie 2023, personal din cadrul Centrului Militar Judeţean Argeş a participat la aniversarea domnului Mănăilă Victor. Pe lângă militari, veteranul a fost înconjutat cu multă dragoste de rudele apropiate, soția sa, Cornelia, în vârstă de 95 de ani, copiii, nepoții, strănepoții și vecinii. 

„Vizita noastră l-a bucurat nespus pe distinsul veteran,  care ne-a mulţumit şi ne-a urat succes în activitate. Avem marea onoare şi bucurie de a marca împreună această zi specială, în care toate gândurile noastre bune se îndreaptă către distinsul nostru veteran, domnul Mănăilă Victor și soția acestuia în vârstă de 95 de ani. Vă urăm multă sănătate şi să ne vedem cu bine în orice împrejurare! Cinste și onoare veteranilor de război!”, a spus domnul maior Marius Cârstea.


Foto: Centrul Militar Județean Argeș


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.