Național Din Arad Ultima oră Externe
Performanță extraordinară pentru dansatorii arădeni! Argint și bronz la Competiția Internațională Saphir Cup de la Paris
Performanță extraordinară pentru dansatorii arădeni! Argint și bronz la Competiția Internațională Saphir Cup de la Paris
15/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Performanță extraordinară pentru dansatorii arădeni, la Competiția Internațională Saphir Cup de la Paris.

Campionii naționali de clasă B ai României, Răzvan Moldovan și Ștefania Nutescu, au câștigat argintul și bronzul la Open Latino și Standard, categoria Juniori, urcând pe podium după cum urmează:

Locul 2 - International Open Latino Juniori

Locul 3 - International Open Standard Juniori

După câștigarea titlului de Campioni Naționali de clasa B ai României, , în luna Octombrie, Răzvan și Ștefania, alături de antrenorii lor, campionii naționali ai României Andreea Silvana Haizăr și Patrik Haizăr au reprezentat cu succes România, weekendul trecut. la competiția internațională Saphir Cup din Paris, Franța. 

„O experiență senzațională și un rezultat unic care aduce mândrie Aradului și României, fiind singura pereche reprezentantă a țării noastre la această competiție internațională.

Mulțumim părinților pentru toată încrederea și suportul acordat. Mulțumim antrenorilor noștri, campionii naționali ai României, Andreea și Patrik Haizăr, pentru implicare, dăruire și efort. Împreună suntem de neoprit”, au spus campionii arădeni.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.