Național Social Ultima oră
Jandarmul Sorin Andrici a alergat și a câștigat pentru ca mai mulți copii să poată avea GHETUȚE CĂLDUROASE
Jandarmul Sorin Andrici a alergat și a câștigat pentru ca mai mulți copii să poată avea GHETUȚE CĂLDUROASE
15/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a participat la Campionatul Național de Duatlon Sprint de la Brașov, unde a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. A alergat, a câștigat pentru ca mai mulți copii să poată avea GHETUȚE CĂLDUROASE.

Duminică, 12 noiembrie, chiar dacă erau doar 4 grade și cu rafale puternice vânt, Sorin Andrici a luat startul la Campionatul de la Brațăv, iar după 5 km de alergare, 20 km de bicicletă și 2,5 km alergare, a reușit să obțină locul I.

Nu este un simplu rezultat, ci și un prilej de a face cunoscută cauza copiilor mai puțin norocoși, care, cu ajutorul jandarmului, vor avea încălțăminte călduroasă la iarnă, în cadrul campaniei Ghetuțe Căduroase.

Jandarmul Sorin Andrici a încheiat anul competițional într-un mod admirabil, obținând de trei ori titlul de campion național în cadrul Clubului Aqua Vita Delta Tulcea, unde este legitimat, la probele Triatlon Olimpic, Duatlon Super Sprint și Duatlon Sprint.


Foto: Facebook / Sorin Andrici

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.