Național Din Arad Ultima oră
Alesia Sferlea și Adela Strună, pe podium la Campionatul Național de tenis de masă de la Izvorani
Alesia Sferlea și Adela Strună, pe podium la Campionatul Național de tenis de masă de la Izvorani
10/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Alesia Sferlea și Adela Strună, jucătoare de tenis de masă legitimate la CS Municipal Arad, au mai adus două medalii în vitrina clubului arădean, la Campionatul Național de tineret desfășurat la Izvorani.

 Prima a cucerit bronzul la individual, după ce a trecut în sferturi de constănțeanca Elena Zaharia – lider al naționalei de junioare, care s-a retras din motive medicale la 2-1 la seturi pentru Sferlea și 4-4 în setul patru. Medaliată recent cu bronz și la Cupa României de tineret, Alesia trecuse în optimi de o altă jucătoare din Constanța, Andreea Teglas, cu 3-0 la seturi. În semifinale, eleva lui Cristian Dodean a făcut un nou meci solid, dar Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud) s-a dovedit mai bună, 4-2 la seturi. Strună a urcat și ea pe a treia treaptă a podiumului, cucerind bronzul la dublu mixt (foto text), alături de Bogdan Badea (CS Dumbrăvița). Cei doi au trecut în optimi de tandemul Iacob-Barbu, 3-0 și în sferturi, cu același scor, de Istrate și Băiașu. În semifinale, Strună și Badea au cedat cu 0-3 în fața viitorilor campioni naționali de tineret, Eduard Ionescu (CSA Steaua) și Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud). Strună a pierdut la simplu în sferturi în fața aceleiași Ioana Sîngeorzan, 3-1 la seturi, după ce în optimi trecuse cu același scor de Andreea Jifcu.

Sursa: CSM Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.