Național Social Religie Life Ultima oră
Părintele Nicolae Tănase, mamă și tată a peste 300 de copii și bătrâni abandonați, nominalizat la Gala Comunității Prahovene
Părintele Nicolae Tănase, mamă și tată a peste 300 de copii și bătrâni abandonați, nominalizat la Gala Comunității Prahovene
10/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Puțini sunt cei care, atunci când aud de Valea Plopului, să nu asocieze numele acestui sat din Prahova cu numele Părintelui Nicolae Tănase. Știți deja, Părintele Nicolae Tănase, cel care este mamă și tată, de peste trei decenii, zilnic, a peste 300 de suflete aflate în încercare: copii abandonați, mame care au găsit refugiu la Valea Plopului pentru a-și crește pruncii sau bătrâni ai nimănui.

Anul acesta, Părintele Nicolae Tănase este nominalizat la Gala Comunității Prahovene, la Secțiunea ”AJUTOR OFERIT SEMENILOR”. Evenimentul de recunoaștere și de promovare a faptelor bune și a oamenilor care le-au realizat este organizat de Fundația Comunitară Prahova și Observatorul Prahovean și va avea loc pe data de 24 noiembrie 2023.

„Preotul a pus bazele Centrului Social Pro Vita în satul Valea Plopului și a implicat biserica în numeroase activități caritabile. Ajută prin intermediul acestui centru peste 300 de copii care provin din medii defavorizate. Acțiunile caritabile ale părintelui se desfășoară de peste 30 de ani și, în tot acest timp, a ajutat, pe lângă copii, și o mulțime de alte suflete pentru care viața n-a fost una tocmai ușoară.”, transmit organizatorii.

Părintele Nicolae Tănase poate fi votat la Secțiunea ”Ajutor oferit semenilor”, AICI.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.