Din Arad Cultură Religie Comunicate de Presă Ultima oră
Postul, între știință și credință. Medicul Virgil Stroescu, soprana Elena Velica și George Grigoriu, pe scena Palatului Cultural Arad
Postul, între știință și credință. Medicul Virgil Stroescu, soprana Elena Velica și George Grigoriu, pe scena Palatului Cultural Arad
09/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Postul, între știință și credință. Dialoguri universitare by U.V.V.G. continuă cu a VI-a ediție, avându-l ca moderator pe același George Grigoriu. Evenimentul, deja tradițional pentru publicul arădean, va avea loc în ziua de 12 noiembrie 2023, de la ora 18.00, și va fi găzduit de Palatul Cultural din Arad (Filarmonica Arad).

    Tema dezbătută va fi una de actualitate, pentru toată lumea creștină: „Postul, între știință și credință”. Invitatul special al moderatorului va fi dr. Virgil Stroescu, cunoscut endocrinolog român, iar momentul artistic va fi susținut de soprana Elena Velica.

    Accesul se va face pe bază de invitație, care se poate rezerva GRATUIT, la numărul de telefon 0257280260. Totodată, sunteți să precizați numărul de persoane pentru care solicitați invitația. Ulterior, sunteți așteptați să ridicați invitațiile de la Rectoratul U.V.V.G. din Arad, Bd. Revoluției nr. 94.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.