Național Din Arad Religie Ultima oră
(FOTO) IPS Timotei și PS Emilian au sfințit astăzi Crucile pentru noua biserică din Parohia Vladimirescu II
(FOTO) IPS Timotei și PS Emilian au sfințit astăzi Crucile pentru noua biserică din Parohia Vladimirescu II
05/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, și Preasfințitul Părinte Episcop Vicar Emilian Crișanul au sfințit în după-amiaza acestei zile Crucile pentru turlele noii biserici din Parohia Vladimirescu II.

La distanța a mai bine de trei ani de când Ierarhii arădeni puneau piatra de temelie pentru acest nou lăcaș de închinare, într-o zi frumoasă de februarie 2020, astăzi, pe o vreme ploioasă, bogată așadar, aceiași Ierarhi s-au alăturat comunității pentru a face un nou pas spre plinirea bucuriei de a avea o nouă biserică și au sfințitit Crucile care vor arăta statornic, peste vremuri, tuturor credincioșilor calea de urmat. 

După Slujba Vecerniei, săvârșită de IPS Timotei și PS Emilian, împreună cu sobor de preoți și diaconi, a avut loc slujba de sfințire a Crucilor, în prezența a numeroși credincioși și autorități locale și județene. 

La finalul slujbei, Ierarhii i-au felicitat pe toți cei care și-au unit mâinile și inimile pentru continuarea lucrărilor de zidire a Casei lui Dumnezeu în Parohia Vladimirescu II, cu hramul ”Nașterea Maicii Domnului”, iar Părintelui Paroh Dacian Nan i-au urat putere de muncă la desăvârșirea lăcașului de închinare.

„Aceasta nu e alta fără numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!” (Facere 18,17)


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.