Național Ultima oră Externe
Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTT Champions Frankfurt
Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTT Champions Frankfurt
02/11/2023 ⋅ 0 comentarii

Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTT Champions Frankfurt, miercuri, după ce a învins-o pe campioana olimpică en titre, chinezoaica Meng Chen (numărul doi mondial), cu 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10).

Sportiva antrenată de Viorel Filimon şi Ionuţ Seni, medaliată cu aur la Jocurile Europene de Ternis de Masă (locul 12 mondial), o învinsese pe Chen şi anul trecut, la WTT Champions Macao, tot cu 3-2.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat, mă bucură acest fapt! E nemaipomenit! Credeam că o pot învinge. Am jucat de multe ori contra ei, am fost aproape şi am crezut că pot câştiga din nou în faţa ei. Văd că am fanii aici, sunt fericită să joc în Germania, am mereu oameni alături de mine aici.

Am vrut să scriu istorie din nou, deoarece am vrut să fiu sigură că nu a fost doar noroc când am câştigat anul trecut. Am vrut să demonstrez că o pot învinge de mai multe ori. Acesta este obiectivul meu de fiecare dată, să încerc să fiu mereu aproape de jucătoarele chineze şi chiar să le înving'', a mai spus Szocs (28 ani), citată de Xinhua. Mă pregătesc bine pentru Jocurile Olimpice, iar aceste victorii îmi dau încredere pentru viitor”, a spus Bernadette Szocs după meci, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

În primul tur la Frankfurt, Szocs a trecut de germanca Annett Kaufmann cu 3-0 (11-5, 12-10, 11-4).

În sferturile de finală, Bernadette Szocs o va întâlni pe japoneza Hina Hayata.


Foto: Facebook / Federația Română de Tenis de Masă / Cristian Nistos


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.