Național Ultima oră Externe
Julia Sauter a câștigat competiția ”Golden Skate” din Slovacia și s-a calificat la Campionatele Mondiale de Patinaj din 2025
Julia Sauter a câștigat competiția ”Golden Skate” din Slovacia și s-a calificat la Campionatele Mondiale de Patinaj din 2025
30/10/2023 ⋅ 0 comentarii

Julia Sauter a câștigat competiția ”Golden Skate” din Slovacia și s-a calificat la Campionatele Mondiale de Patinaj din 2025, anunță COSR.

Patinatoarea din România a câștigat competiția ”Golden Skate” de la Trnava (Slovacia), după două programe în care și-a atins obiectivele, victorii și calificare la Campionatele Mondiale de Patinaj din 2025, cele care asigură biletele pentru Jocurile Olimpice Cortina-Milano 2026. Ea este deja calificată pentru Campionatele Mondiale din 2024. 

„Eleva lui Marius Negrea a câștigat ieri programul scurt, cu 64.18 puncte, iar azi s-a impus la cel liber cu 112.56 punte. Cum baremul tehnic impus de ISU a fost depășit atât la scurt, cât și la liber, Julia se poate bucura că a scăpat de presiunea calificării încă de la începutul sezonului. După performanța de la Trnava, Julia este a 6-a patinatoare europeană în clasamentul mondial. Felicitări, Julia! Ție și lui Marius! Succes mai departe!”, au trasnmis reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român.


Foto: COSR

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.