Național Social Ultima oră
Apel umanitar pentru un militar! George Coman are nevoie de ajutor pentru a lupta cu o boală nemiloasă
Apel umanitar pentru un militar! George Coman are nevoie de ajutor pentru a lupta cu o boală nemiloasă
25/10/2023 ⋅ 0 comentarii

Apel umanitar pentru un militar! George Coman este plutonier-major în cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „General Nicolae Dăscălescu” din București și își desfășoară activitatea în garnizoana Brașov, însă are nevoie de ajutor, de camarazi buni, pentru lupta cu o boală nemiloasă. 

Apelul a fost lansat de colegii săi de la Observatorul Militar

Pentru familia Coman, viața a căpătat un alt sens în data de 20 august 2023, când George, soț, tată, frate, prieten și camarad a prezentat primele simptome de boală. 

Din nefericire, aceste simptome i-au făcut până și pe medici să creadă că ne-am putea confrunta cu diverse diagnostice: AVC, trombofilie, crize epileptice, neurosarcoidoza, neurotuberculoza. După îndelungi investigații, analize și multiple internări în spitale din Brașov și București, medicii au ajuns la cruntul diagnostic: meduloblastom cu determinari lepto-meningeale. 

Toată viața s-a pregătit de luptă, însă ce nu a știut el e că va trebui să lupte pentru propria viața, nu pentru țară. La doar 38 de ani, bătălia lui pentru viață începe, pentru a se putea bucura în continuare de surâsul și copilăria fetiței sale de doar șase ani, Sara Cristina. 

Vă rugăm să îi fiți camarazi în această luptă, având nevoie de sprijin să își poată continua tratamentele, atât în cadrul unui spital privat din Bucuresti, cât și în Brașov. Va fi internat și supus unui protocol specific acestui diagnostic, ce implică biopsie, radioterapie, și chimioterapie. 

Zona afectată a creierului său este foarte profundă, iar internarea in cadrul spitalelor private, unde beneficiază de aparatură de ultimă generație, este atât de necesară. Din păcate, aceste beneficii vin cu un cost ce depășește posibilitatea financiară a familiei. 

Vă mulțumim pentru orice gând bun, orice ajutor și sprijin! Împreună îi putem ajuta pe George să învingă în această luptă!

Se pot face donații în conturile soției, Coman Violeta:

- Raiffeisen Bank - RO24 RZBR 0000 0600 2167 7618

sau 

- Revolut - RO34 BREL 0005 5384 0253 0100

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.