Național Comunicate de Presă Ultima oră Externe
Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare cu privire la recrudescenţa războiului din Israel
Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare cu privire la recrudescenţa războiului din Israel
07/10/2023 ⋅ 0 comentarii

Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare cu privire la recrudescenţa războiului din Israel, ca urmare a atacului terorist de sâmbătă soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi.

Potrivit unui comunicat de presă, Patriarhia cooperează cu autorităţile de resort pentru ca cei aproximativ 800 de pelerini români să revină acasă.

„Războiul reprezintă totdeauna o catastrofă socială cu urmări incalculabile în planul suferinţei omeneşti şi al pierderii vieţii unor persoane total nevinovate. O catastrofă umanitară. De aceea, prioritatea cea mai înaltă, mai ales în contextul tragic De aceea, prioritatea cea mai înaltă, mai ales în contextul tragic prin care trece acum o altă ţară devastată de război (Ucraina), o reprezintă găsirea unor soluţii diplomatice menite să oprească escaladarea violenţelor şi a crimelor amorsate în atacul terorist de astăzi. Patriarhia Română îşi exprimă deplina solidaritate cu statul Israel şi cooperează cu autorităţile de resort pentru ca cei aproape 800 de pelerini români să revină acasă”, au transmis reprezentanţii Patriarhiei.


Foto: Basilica.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.