Național Din Arad Cultură Religie Ultima oră
Corul psaltic ”Sfântul Ioan Damaschin” și Orchestra ”Rapsodia” vor susține un Concert de muzică folclorică la Filarmonică
Corul psaltic ”Sfântul Ioan Damaschin” și Orchestra ”Rapsodia” vor susține un Concert de muzică folclorică la Filarmonică
19/09/2023 ⋅ 0 comentarii

Ce planuri aveți pentru vineri, 22 septembrie, începând cu ora 19.00? Pentru că dacă nu aveți încă nimic bifat pentru această dată, Corul psaltic ”Sf. Ioan Damaschin” și Orchestra ”Rapsodia” vă fac o invitație de nerefuzat: să uitați de toate problemele și să vă dăruiți un timp cu bucurie.

Corul psaltic „Sf. Ioan Damaschin” al Arhiepiscopiei Aradului, dirijor Părintele Gabriel Streulea, și Orchestra ”Rapsodia” din Arad, dirijată de maestrul Vasile Rus, vor susține un Concert de muzică folclorică în Sala Mare a Palatului Cultural. Și promit că va fi bine și va fi frumos. Așa cum de fiecare dată a fost.

La finalul concertului, de veți dori să îi răsplătiți... veți putea să contribuiți la strângerea de fonduri pentru participarea Corului psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” la Concursul Internațional de Muzică din Muntenegru, care va avea loc în luna octombrie. 

Nu uitați, notați: Vineri, 22 septembrie, începând cu ora 19.00, la Filarmonică!Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.