Național Ultima oră
Prima pistă olimpică de canotaj din România, inaugurată cu o cursă specială în care au concurat legendele canotajului românesc
Prima pistă olimpică de canotaj din România, inaugurată cu o cursă specială în care au concurat legendele canotajului românesc
17/09/2023 ⋅ 0 comentarii

Prima pistă olimpică de canotaj din România, cu o lungime de 2.000 de metri, a fost inaugurată, sâmbătă, cu o cursă specială în care au concurat trei echipaje de 8+1, compuse din legendele canotajului românesc. 

Cursa a fost câştigată de echipajul din care au făcut parte Elisabeta Lipă, Constanţa Burcică, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermeş, Veronica Cochelea, Rodica Şerban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat şi Elena Georgescu.

Pe locul secund s-a clasat echipajul compus din Elena Oprea, Olguţa Onofrei Morar, Rodica Franţu, Florica Popa Silaghi, Camelia Diaconescu Cioinaru, Cornelia Neacsu Firescu, Gina Hodorog Grandori, Silvia Nedelcu şi Cati Ecaterina Iane Oancia.

Pe poziţia a treia s-a clasat echipajul compus din Doina Bălan Snep, Mariana Traşcă Curelea, Titie Ţăran Iordache, Anişoara Bălan Dobre, Chira Stoean Apostol, Viorica Ilica Necula, Adriana Chelariu Bazon, Doina Ciucanu Robu şi Ioan Roşescu.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.