Național Ultima oră Externe
O medalie de argint și două de bronz pentru România în a doua zi a Campionatelor Mondiale de Canotaj de la Belgrad
O medalie de argint și două de bronz pentru România în a doua zi a Campionatelor Mondiale de Canotaj de la Belgrad
10/09/2023 ⋅ 0 comentarii

O medalie de argint și două de bronz pentru România în a doua zi a Campionatelor Mondiale de Canotaj 2023, desfășurate la Belgrad.

ARGINT a câștigat echipajul de patru rame feminin (W4-), compus din Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș și Magdalena Rusu. Cursa finală din cadrul Campionatelor Mondiale a fost una extrem de strânsă, iar sportivele noastre au urcat pe podium alături de echipajele din Olanda și Marea Britanie. 

BRONZ, pentru echipajul de dublu rame feminin (W2-), compus Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel!  Sportivele noastre se află pe podium alături de echipajele din Olanda și Australia. 

Tot medalie de BRONZ, pentru echipajul de dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x), compus din Ionela Cozmiuc și Mariana Dumitru, la Campionatele Mondiale 2023. Sportivele României au urcat pe podium alături de echipajele din Marea Britanie și Statele Unite, după ce au încheiat cursa finală cu timpul de 07:23.70. 


Foto: Federația Română de Canotaj

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.