Național Social Life Ultima oră
Veteranul de război Nistor Dumitru a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani
Veteranul de război Nistor Dumitru a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani
06/09/2023 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război maior în retragere Nistor Dumitru a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Cu acest prilej, reprezentanții Garnizoanei Târgoviște, alături de Asociația Veteranilor de Război Filiala Dâmbovița i-au trecut pragul, aniversându-l așa cum se cuvine.

„Cinstindu-ne eroii, păstrăm vie memoria faptelor săvârșite de aceștia. În ciuda momentelor nefaste prin care i-a fost dat să treacă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ofițerul nostru își amintește cu amănunte fiecare clipă și o povestește de parcă doar ce a trecut. Cei 100 de ani de viață nu au reușit să-l determine pe maiorul Nistor să uite ce înseamnă patriotismul și dragostea pentru cel mai de preț simbol de stat - Drapelul,  pe care îl poartă cu fală, ori de câte ori este vizitat de un militar.Domnule maior, vă urăm la mulți ani cu sănătate și vă mulțumim pentru sacrificiul pe care l-ati făcut sub semnul armelor!”, a transmis pentru MApN maior Aura Cojocaru.

Mulți ani cu sănătate, drag veteran! 


Foto: MapN / sergent major Romică Pașalan


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.