Național Social Ultima oră
David Popovici, un tânăr de toată isprava. Îşi donează ziua de naştere pentru ca cinci frați muzicieni, crescuți doar de mamă, să aibă o casă
David Popovici, un tânăr de toată isprava. Îşi donează ziua de naştere pentru ca cinci frați muzicieni, crescuți doar de mamă, să aibă o casă
05/09/2023 ⋅ 1 comentarii

David Popovici, impresionează din nou prin gesturile sale și dovedește că, dincolo de performanțele extraordinare la înot, este un tânăr de toată isprava. Pentru că în curând va împlini 19 ani, campionul nostru a ales să își doneze ziua de naștere, pentru ca cinci frați muzicieni să aibă o casă.

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță. Pentru că, fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult.”, spune David. 

De ziua lui, campionul nostru alege să ofere un Acasă, pentru ca excelența în muzică să câștige în fața vulnerabilității. Cei cinci frați muzicieni, Andrei, Matei, Bogdan, Teodor și David, crescuți doar de mamă, pot fi susținuți printr-o donație AICI.

Doritorii au timp până pe 30 septembrie să îi facă un cadou lui David, printr-o donație către cei 5 frați. În urma unei trageri la sorți, care va avea loc până cel târziu 30 octombrie 2023, David se va întâlni cu unul dintre donatori pentru a mulțumi personal pentru contribuția la împlinirea visului celor cinci frați.

„Avem nevoie să strângem 225.000 de lei pentru ca apartamentul să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna. Pentru ca ei să se poată concentra pe ce știu să facă atât de bine, fără să se mai simtă vulnerabili și în pericol.

La final, prin tragere la sorți, mă voi întâlni pentru mulțumiri personale, cu unul dintre voi, cei care alegeți să îmi spuneți ”La mulți ani” printr-o donație, aici. Pentru că, de ziua mea, eu aleg să cred în Noi și în puterea noastră, ca popor, să facem și să ne facem Bine.”, mai spune David.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

06.09.2023 08:14
Coco
Am realizat ce sărac sunt când am văzut că alții pot cumpăra case cu ziua lor de naștere..