Național Cultură Ultima oră Externe
Cel mai Bun Cor de Copii din Europa este din România! Corul Unison a câștigat Marele Premiu la Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația
Cel mai Bun Cor de Copii din Europa este din România! Corul Unison a câștigat Marele Premiu la Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația
03/09/2023 ⋅ 0 comentarii

România are Cel mai Bun Cor de Copii din Europa. Corul de Copii UNISON – seniorii din Brașov, alături de dirijorul George Dumitrașcu au câștigat titlul de ”Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa” la Competiția Corală Internațională Chorus Inside, desfășurată în Croația în 2023.

„Felicitări părinților pentru sprijinul în proiectele artistice și muzicale ale copiilor lor, felicitări speciale echipei Unison, inclusiv lui Ella Dragușin, Laura Dragomir, Doamnei Dr. Marcela Cantor și lui Constantin Marin, pentru implicarea lor si sustinerea copiilor spre acest succes excepțional.

Corul Unison a câștigat MARELE PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa. O realizare care umple de mândrie comunitatea orașului Brașov.

Maestrul George Dumitrașcu, cu mâna sa talentată și pasionată, a fost motorul succesului excepțional al Corului Unison. Sub îndrumarea sa, corul a strălucit în Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația 2023!

Aducând muzica la viață și inspirând tinerii spre frumose realizari artistice, maestrul Dumitrașcu a jucat un rol crucial în formarea acestui grup de talente. Felicitări pentru călăuzirea lor spre succes și pentru contribuția adusă la adjudecarea MARELUI PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa!”, au transmis reprezentanții Corului Unison pe pagina de socializare.


Foto: Corul Unison


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.