Național Religie Ultima oră
Marșul pentru Viață 2020 a fost reprogramat pentru 17 mai, de Ziua Națională a Familiei
Marșul pentru Viață 2020 a fost reprogramat pentru 17 mai, de Ziua Națională a Familiei
10/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Organizatorii Marşului pentru viaţă au anunţat luni printr-un comunicat de presă remis Basilica reprogramarea evenimentului pentru luna mai.

„Ministerul Afacerilor Interne din România a decis, în contextul răspândirii infecțiilor cu Covid-19, interzicerea până la 31 martie a oricărei activități la care participă peste 1000 de persoane și impunerea unor restricții pentru activitățile la care participă sute de persoane”.

„În acest context, organizatorii Marșului pentru viață 2020 Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii au decis ca evenimentul să fie reprogramat duminică, 17 mai 2020, de Ziua Națională a Familiei”, conform aceleiași surse.

Celelalte activități organizate în cadrul Lunii pentru viață la care participă un număr redus de persoane își vor urma cursul firesc, cu excepția celor care presupun vizite la maternități și spitale.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.