Național Din Arad Social Ultima oră
Au dispărut! Dacă le vedeți, sunați la 112!
Au dispărut! Dacă le vedeți, sunați la 112!
25/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Două fete, de 12 şi 13 ani, de la o casă de tip familial din Cisnădie sunt date dispărute, după ce nu s-au mai întors în casa unde domiciliau, informează, vineri, IPJ Sibiu.

"În seara zilei de 23 august a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,00, minora Lungu Marinela Emilia, în vârstă de 12 ani şi minora Ciorogariu Felicia Maria, în vârstă de 13 ani au plecat împreună din casa de tip familial în care domiciliau, în oraşul Cisnădie, fără a mai reveni. Facem precizarea că aparţinătorii şi-au dat acordul în vederea mediatizării plecărilor voluntare ale celor două minore la data de 25 august", precizează IPJ Sibiu.

Poliţiştii comunică şi semnalmentele fetelor căutate: 12 ani, înălţime 155 cm, greutate 62 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu, iar în momentul plecării, minora purta bustieră neon, pantaloni scurţi negri şi încălţăminte sport; 13 ani, înălţime 173 cm, greutate 57 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu, iar în momentul plecării, minora purta bustieră animal print, pantaloni scurţi albaştri şi încălţăminte sport.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. 


În fotografii: 1 Ciorogariu Felicia, 2 Lungu Marinela

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.