Național Din Arad Cultură Religie Ultima oră
Ruga Timișoarei începe cu un spectacol-rugăciune despre minunile Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș
Ruga Timișoarei începe cu un spectacol-rugăciune despre minunile Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș
25/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Se împlinesc aproape 400 de ani de când Sfântul Iosif a stins văpaia, prin puterea rugăciunii, devenind apărătorul pompierilor... și tot aproape 400 de ani de pomenire neîntreruptă a numelui său pe pământ bănățean.

„În amintirea acestor momente și întâmplări, Ruga Timișoarei începe cu un spectacol-rugăciune, despre minunile Sfântului Iosif, cu actorii: Catalin Ursu, Ana-Maria Cojocaru, Raul Lăzărescu, Raul Bastean și Nuți Dorobanțu. Interpretează: Alina Mihocaș și Corala Contrast. Dirijor: Vasile Bădescu.”, informează Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Spectacolul "Minunile Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș" va avea loc în Piața Sfântul Gheorghe joi, 14 septembrie, la ora 20:00. 

„Ne vedem, așadar, în Piața Sfântul Gheorghe joi, 14 septembrie, la ora 20:00, pentru a-l pomeni împreună, prin artă, pe Sfântul Iosif și a-i cinsti, în amintirea sa, pe pompierii timișoreni și de pretutindeni, eroi ai prezentului nostru!”, mai adaugă organizatorii.

Accesul este gratuit.

Foto: Glasul Cetății


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.