Național Din Arad Ultima oră
Gimnastele Andra și Carina Crainic, recompensate cu titluri de excelență în cadrul Zilelor Aradului
Gimnastele Andra și Carina Crainic, recompensate cu titluri de excelență în cadrul Zilelor Aradului
23/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Marți, 22 august 2023, Consiliul Local al Municipiului Arad a acordat în cadrul unei şedinţe festive desfășurate la Vechiul Cazinou, titluri şi distincţii cu prilejul Zilelor Aradului. S-au acordat și titluri de excelență pentru merite profesionale deosebite și pentru interesul consecvent de promovare a Municipiului Arad. Iar în domeniul sportului, Andra și Carina Crainic, surori gemene legitimate la secția de gimnastică ritmică a CSM Arad, au fost recompensate cu titluri de excelență pentru „rezultatele însemnate obținute la campionatele naționale și internaționale”. 2023 a fost anul de grație, cele două sportive pregătite la club de antrenoarele Daniela Chiriac și Tatiana Novikova cucerind bronzul mondial alături de naționala de junioare a României.

Aradul e un centru important al gimnasticii ritmice românești

Componente și ale ansamblului tricolor de junioare, cele două surori de la CSM Arad au mai obținut la Mondialele din acest an, de la Cluj-Napoca, un loc 5 în proba de cinci corzi. De menționat că gimnastica ritmică este sport olimpic, iar Aradul este un centru național de bază al Federației conduse de Irina Deleanu. Antrenoarele Daniela Chiriac și Tatiana Novikova sunt coordonatoarele ansamblului național de senioare, din care patru gimnaste aparțin de CSM Arad: Alenia Biringer, Dalia Marin, Catrina Buniov și Antonia Stănescu. De-a lungul anilor, CSM Arad a oferit o serie de sportive medaliate pe plan național și internațional, componente ale loturilor naționale. 


Foto: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.