Național Din Arad Cultură Ultima oră
Astăzi are loc Vernisajul Expoziției ”Arad, mon amour”
Astăzi are loc Vernisajul Expoziției ”Arad, mon amour”
22/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Vernisajul expoziției ”Arad, mon amour” va avea loc, marți 22 august, la ora 17, în Grădina de Lectură, la Biblioteca Județeană ”Alexandru D Xenopol” din Arad.

Expoziția ”Arad, mon amour” se desfășoară în cadrul evenimentului ”Zilele Aradului”2023, expoziție oferită în dar publicului arădean. 

Se regăsesc pe simezele Artotecii Bibliotecii Județene”Alexandru D Xenopol”, lucrări de artă plastică, artă fotografică și prelucrare digitală reprezentând clădiri și zone celebre din Arad, precum: Primăria Arad, Palatul Bohus, Ornamente arădene, Palatul Cenad, Gara Arad, Teatrul Clasic ”Ioan Slavici”, Poarta cu Păuni, Piața ”Sfântul Petru și Pavel”,Catedrala ”Sfânta Treime”, Turnul de Apă, Cazinoul Arad, Piața Catedralei, Strada Mețianu dar și peisaje surprinse pe Râul Mureș. 

„Toate aceste creații ne dorim să încânte publicul arădean, iubitor de frumos dar și îndrăgostit de orașul Arad.”, spun organizatorii. Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.