Național Social Religie Life Comunicate de Presă Ultima oră
Eroii marinari care şi-au sacrificat viaţa în slujba patriei, comemorați în oraşele Constanţa, Tulcea, Mangalia şi Brăila
Eroii marinari care şi-au sacrificat viaţa în slujba patriei, comemorați în oraşele Constanţa, Tulcea, Mangalia şi Brăila
11/08/2023 ⋅ 0 comentarii

Forţele Navele Române aduc un omagiu eroilor care şi-au sacrificat viaţa în slujba patriei, luni, în oraşele Constanţa, Tulcea, Mangalia şi Brăila.

Potrivit unui comunicat de presă, la Constanţa Ziua Recunoştinţei va fi marcată printr-o ceremonie militară şi religioasă, care va avea loc între orele 8,30 - 9,30 la Monumentul "Crucea Marinarilor" de pe faleză.

Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori în memoria eroilor marinari.

De la ora 10,00, va fi organizată pe faleza din faţa Comandamentului Flotei o festivitate de conferire a unor embleme şi distincţii militare personalului militar şi civil care s-a remarcat în timpul anului de instrucţie.

La Mangalia, Ziua Recunoştinţei va fi marcată începând cu ora 10,00 printr-o ceremonie militară şi religioasă la Monumentul "Marinarului şi constructorului naval", iar militarii Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu" îşi vor cinsti eroii marinari prin depunerea unor coroane de flori, în cadrul unor ceremonii organizate în porturile militare Brăila şi Tulcea. 


Foto: MApN

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.