Național Din Arad Social Ultima oră
David are doar câteva luni de viață și o suferință prea mare pentru un copil atât de mic. ”Bebelușul meu se zbate în agonie, vă implor să ne ajutați!”
David are doar câteva luni de viață și o suferință prea mare pentru un copil atât de mic. ”Bebelușul meu se zbate în agonie, vă implor să ne ajutați!”
10/08/2023 ⋅ 0 comentarii

David Mihăilă are doar câteva luni și o suferință prea mare pentru un copil atât de mic. ”Bebelușul meu se zbate în agonie, vă implor să ne ajutați!”, este strigătul de ajutot al mamei sale. 

„Bebelușul meu are dureri cumplite. O boală îngrozitoare îl distruge, tot corpul este acoperit de răni cumplite, mai grav este că rănile sunt și în interiorul corpului. Se vindecă unele, apar altele mai multe și extrem de dureroase.

Boala se numește Epidermoliză buloasă, este o boală pentru care nu se poate face absolut nimic în România. Zero! Niciun tratament nu am primit. Mi-au spus doar să îi pansez rănile, nimic altceva. Oare vă puteți imagina? Adică să îl privesc cum suferă, cum urlă de durere și să nu se poată face nimic. David are răni care sângerează în interior, pe esofag, nu poate înghiți, îl hrănesc printr-un tub ca să nu moară de foame. Medicii mi-au spus că va rămâne curând fără degete din cauza rănilor. Că poate oricând sa apară complicații care să îl ucidă. Nu reușesc să exprim în cuvinte cât de grav este.

O rază de speranță a apărut în viață noastră acum. Am aflat că în Spania, la renumitul spital Sant Joan de Deu, există o secție cu medici specializați pe Epidermoliză Buloasă. Nu mi-a venit să cred, în sfârșit am găsit pe cineva care îmi poate ajuta copilașul. În sfârșit! Le-am trimis dosarul lui medical și ne-au acceptat cazul, David în sfârșit are o șansă să nu mai sufere atât de mult. Ne-au trimis factura proformă în valoare de 85.905 euro, o sumă colosală. 

Vă rog din suflet pe toți cei care citiți aceste rânduri să mă ajutați să îmi duc bebelușul la tratament. Are doar 9 luni, este inuman să îndure atâta durere. Vă rog să distribuiți pe profilul vostru și în alte grupuri.


Fiecare distribuire și fiecare leu adunat înseamnă mai puțină durere pentru David și pentru mine, ca mamă.”, spune Loredana Mihăilă, mama lui David.

Dacă puteți ajuta, o puteți face AICI sau AICI

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.