Național Din Arad Învățământ Social Life Ultima oră
El este Andrei, a crescut la orfelinat și a absolvit Academia de Poliţie
El este Andrei, a crescut la orfelinat și a absolvit Academia de Poliţie
31/07/2023 ⋅ 0 comentarii

Andrei, proaspăt absolvent al Academiei de Poliție, este exemplul care arată că se poate, că fiecare copil are o șansă în viață, indiferent de locul în care se află.

Viața lui Andrei nu a fost deloc una ușoară. Abandonat încă de la naștere, împreună cu fratele său geamăn, a crescut la orfelinat, a trecut prin nenumărate încercări în viață, și și-a găsit liniștea în teologie, domeniu pe care l-a și studiat la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Justin Patriarhul" Câmpulung Muscel. Cum dorința sa cea mai puternică era să îmbrace haina militară, în timpul pandemiei a început să studieze istoria. 

Fără bani de meditații, Cosmin a învățat singur și s-a prezintat la examen. A reușit să treacă cu brio de toate probele de admitere la Academia de Poliție și să-și vadă visul împlinit.

A terminat Academia de Poliție, arma Jandarmi, iar de luni începe serviciul, la Inspectoratul de Jandarmi Călărași. La ceremonia de absolvire i-au fost alături diriginta din liceu, educatori din centrul de plasament (Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung) și un fost jandarm din Argeș, persoana care l-a îndrumat, i-a fost alături și continuă să-l sprijine ca un adevărat tată.

„Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că Andrei a reușit să-și îndeplinească visul! Mâine (luni - n.r.), el va începe prima zi de muncă la Jandarmeria Călărași, ca un ofițer dedicat și hotărât să fie în folosul oamenilor. A avut și modele bune. Povestește de doamnele care au avut grijă de el în orfelinat și l-au crescut cu dragostea de care orice copil are nevoie. Au fost alături de el și la absolvire, mândre de reușita lui Andei. L-au susținut mereu pe drumul către visul lui, știind că acesta va reuși”, a transmis Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook.

”Sunt cel mai fericit om de pe Pământ” – așa le-a spus Andrei noilor colegi, cu lacrimi în ochi, la absolvire.

Nouă, arădenilor, Andrei ne amintește cu bucurie de BOGDAN, tânărul crescut la o casă de copii din Arad și care anul trecut a depus jurământul la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.