Național Din Arad Cultură Religie Ultima oră
Ziua Imnului Național al României, sărbătorită la Arad
Ziua Imnului Național al României, sărbătorită la Arad
29/07/2023 ⋅ 0 comentarii

Ziua Imnului Național al României a fost sărbătorită astăzi printr-o ceremonie organizată de Prefectura și Garnizoana Arad pe platoul din fața Palatului Administrativ. 

În cadrul evenimentului, a fost oficiată o slujbă de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, iar subprefectul județului Arad a dat citire mesajului Primului Ministru al României cu prilejul Zilei Imnului Național.

”Deșteaptă-te române!” a fost imboldul care a mobilizat și unit românii în 1989 să lupte pentru libertate.  Astăzi, Imnul Național face cunoscut numele României în lume prin performanțele românilor excepționali. Indiferent unde ne aflăm, ”Deșteaptă-te române!” inspiră, unește și ne poartă cu gândul acasă, la valorile și idealurile naționale. La mulți ani, România! La mulți ani, Imnului Național!” - Marcel Ciolacu, Prim-ministru al României.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.