Național Din Arad Învățământ Religie Ultima oră Externe
Patriarhul Daniel, mesaj pentru elevii aflați în perioada examenelor: Învățătorul şi Lumina lumii să vă dăruiască pace sufletească, mult curaj, succes și bucurie!
Patriarhul Daniel, mesaj pentru elevii aflați în perioada examenelor: Învățătorul şi Lumina lumii să vă dăruiască pace sufletească, mult curaj, succes și bucurie!
16/06/2023 ⋅ 0 comentarii

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a transmis un mesaj de binecuvântare și încurajare pentru toți elevii aflați în perioada examenelor.

Text integral:


Binecuvântare şi încurajare pentru examene

Iubiţi elevi, dragi tineri,

Biserica a susținut și promovat de-a lungul întregii sale istorii, care este și o istorie culturală, școala, formarea intelectuală, spirituală și morală a omului.

Examenele pe care le susținem în viață sunt cele mai bune prilejuri de evaluare și maturizare intelectuală într-ο societate din ce în ce mai animată de competiție, dar şi trepte necesar de urcat spre înțelegerea și dobândirea unor valori care sporesc necesara cultură a dialogului și întrețin normala comuniune între oameni.

La începutul acestei perioade cu examene, plină de firească emoție și intens consum intelectual, îi îndemnăm pe părinţi și profesori, dar şi pe preoţii din parohiile voastre, să vă susţină concret fiecare în sfera sa de competență și comunicare cu voi, unind sfatul bun și încurajarea cu rugăciunea și ajutorarea personală.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos,  Învățătorul şi Lumina lumii, să vă dăruiască pace sufletească, mult curaj, succes și bucurie!

Cu părintească iubire şi binecuvântare,

† Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române


Foto: Basilica.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.