Național Ultima oră
Medeea Zafiris, din nou Campioană națională la karate
Medeea Zafiris, din nou Campioană națională la karate
22/05/2023 ⋅ 0 comentarii

Medeea Zafiris, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza, și-a respectat statutul de campioană la karate și a reușit să adauge în palmares noi medalii, diplome și trofee. 

    La Campionatul Național de Karate WUKF desfășurat la Brașov, în perioada 20-21 mai 2023, Medeea a câștigat două titluri de campioană națională și două titluri de vicecampioană națională, atât la individual, cât și cu echipa.

 „Curajul, motivația, pasiunea, disciplina și munca au purtat-o pe trepte superioare de evoluție, reușind să cucerească cele mai înalte podiumuri ale competițiilor sportive. Medeea își împarte timpul între studiu și activitățile sportive, remarcându-se și în competițiile de handbal, unde arată o înaltă pregătire atletică, gândire tactică și spirit de echipă. Felicitări, Medeea, și mult succes în competițiile viitoare!”, au transmis reprezentanții Colegiului. 

      Medeea deține centura neagră, iar ambiția de care dă dovadă, dublată de talent și determinare, i-a adus recunoaștere de nivel mondial și european, alături de sensei Aurelian Nicolae.


  Foto: Grațiela Mihăescu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.