Național Cultură Ultima oră
”Lumina din întuneric”. Alexandru Tomescu va susține un concert caritabil în memoria Doinei Cornea
”Lumina din întuneric”. Alexandru Tomescu va susține un concert caritabil în memoria Doinei Cornea
02/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Violonistul Alexandru Tomescu şi ansamblul ''Flauto Dolce'' susţin, pe 7 martie, de la ora 19,00, la sala Auditorium Maximum din Cluj, un concert caritabil pentru înfiinţarea Fundaţiei ''Doina Cornea''.

Potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres, cu acelaşi prilej vor fi prezentate obiecte de artă şi obiecte personale ale Doinei Cornea, care vor fi ulterior scoase la licitaţie.

Campania de înfiinţare a Fundaţiei "Doina Cornea" este condusă de Leontin Iuhas, fiul acesteia.

"Pentru a sprijini strângerea de fonduri, Leontin Iuhas a scos la licitaţie mai multe obiecte personale şi obiecte de artă care i-au aparţinut sau au fost create de Doina Cornea. Ceasul ei de mână, biroul de lucru sau una dintre păpuşile folosite pentru a trimite mesaje secrete în străinătate, sub "nasul" Securităţii comuniste, sunt printre obiectele din colecţie. Acestea vor fi prezentate în cadrul concertului din 7 martie, iar ulterior vor fi vândute în cadrul unei licitaţii caritabile organizate de Artmark, care va avea loc la Bucureşti, în 24 martie, la Athenee Palace Hilton", precizează sursa citată.

Preţul unui bilet, disponibil pe site-ul Eventim.ro, este de 50 de lei, iar toţi cei care vor accepta invitaţia vor primi o diplomă în serie limitată, care le va atesta calitatea de contributori la înfiinţarea Fundaţiei "Doina Cornea".

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.