Național Din Arad Ultima oră Externe
Șase sportive de la CSM Arad participă la Europenele de gimnastică ritmică din Azerbaidjan
Șase sportive de la CSM Arad participă la Europenele de gimnastică ritmică din Azerbaidjan
17/05/2023 ⋅ 0 comentarii

Săptămâna aceasta la Baku (Azerbaidjan), se desfășoară cea de a 39-a ediție a Campionatelor Europene de gimnastică ritmică. Din 38 de țări și 313 gimnaste, România va fi reprezentată de următoarele sportive: categoria senioare – individual: Annaliese Dragan și Andreea Verdes; categoria senioare – ansamblu: Alenia Biringer, Catrina Buniov, Dalia Marin, Antonia Stănescu – toate 4 de la CSM Arad, Anisia Drăgan și Claudia Mitan; categoria junioare – ansamblu (foto): Arianna Alexandru, Andra și Carina Crainic (ambele de la CSM Arad), Andreea Nastasa, Alexandra Pătrașcu și Eva Vencu. Ansamblul de senioare este coordonat de antrenoarele de la CS Municipal Arad, Daniela Chiriac și Tatiana Novikova. Competiția începe astăzi, 17 mai și se încheie duminică, 21 mai. 

Sportivele noastre, incluse în cele două ansambluri tricolore

“La Campionatul European participăm cu ambele loturi de ansamblu, de junioare şi de senioare. Ansamblul României de junioare intră în concurs, cu două probe, cinci corzi şi cinci mingi. Suntem şi cu cele două senioare, care participă în vederea calificării olimpice, cu Annaliese Drăgan şi Andreea Verdeş. El încep competiţia joi, prima dată în calificări, apoi sâmbătă este finala individuală şi duminică sunt finalele pe obiecte. Ne-am propus ca obiectiv o calificare în primii 18, pentru cele trei loturi pe care le avem. Dar dacă vor fi mai multe va fi şi mai bine”, a declarat Irina Deleanu, președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică.


 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.