Național Ultima oră
Veteranul de război Gheorghe Mititelu, sărbătorit la centenar. ”Munca cinstită este calea spre reușită”
Veteranul de război Gheorghe Mititelu, sărbătorit la centenar. ”Munca cinstită este calea spre reușită”
06/05/2023 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război maior în retragere Gheorghe Mititelu a împlinit vineri, 05 mai, 100 de ani. Cu acest prilej, veteranul și-a sărbătorit frumoasa vârstă alături de reprezentanții Garnizoanei Focșani și reprezentanții autorităților publice locale și județene, dar și de locuitorii comunei Vizantea-Livezi, comunitate din care face parte de atât de mult timp.

 În acest context, informează Brigada 282 Blindată ”Unirea Principatelor”, maiorul (rtg) Gheorghe Mititelu a primit titlul de „CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI VIZANTEA-LIVEZI”.

 Aplaudat de cei prezenți, tineri și vârstnici deopotrivă, dornici să-i transmită gândurile bune, nea’ Gheorghe - cum îl știu localnicii, a transmis, cu modestia specifică vârstei, că „munca cinstită este calea spre reușită”. 

„Maiorul (rtg) Gheorghe Mititelu a fost vizibil emoționat în momentul apariției tortului aniversar în aplauzele zecilor de consăteni veniți să îl sărbătorească. În discursul său, pe lângă tradiționalele urări adresate maiorului (rtg) Gheorghe Mititelu, comandantul Garnizoanei Focșani, general de brigadă Gabriel – Constantin Turculeț, a reiterat ideea obligativității perpetuării tradițiilor și valorilor militare și culturale în rândul generațiilor viitoare, subliniind că acestea au fost construite pe sacrificiul înaintașilor. Armata României nu își uită veteranii!”, au scris pe pagina de socializare reprezentanții Brigăzii 282 Blindată "Unirea Principatelor"

 La mulți ani, domnule maior (rtg) Gheorghe Mititelu!


Foto: Brigada 282 Blindată "Unirea Principatelor"


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.