Național Social Ultima oră
Campionii de la canotaj au adus zâmbetul pe buzele copiilor internați la secția de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie
Campionii de la canotaj au adus zâmbetul pe buzele copiilor internați la secția de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie
12/04/2023 ⋅ 0 comentarii

Dacă zilele trecute îi vedeam plantând puieți de stejar în „Pădurea Campionilor”, acum, campionii de la canotaj și Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, s-au îngrijit să să le aducă zâmbetul pe buze copiilor internați la secția de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie din București, oferindu-le cadouri. 

„Sportivii au fost copleșiți de emoție la întâlnirea cu micuții pacienți ce dau în fiecare zi dovadă de ambiție, dorință de a trăi și optimism. Au reușit, prin aceste cadouri simbolice, să le însenineze ziua în Săptămâna Mare. 

Atât copiii, cât și mamele lor, sunt adevărate exemple de putere și avem încredere că vor ieși învingători în această luptă pentru viață. 

Înaintea Sărbătorilor Pascale, le transmitem gândul nostru bun și încrederea că totul va fi bine.”, au transmis reprezentanții Federației Române de Canotaj. 


Foto: Federația Română de Canotaj 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.